The world of Krynn...in digital, interactive form.
 
HomeHome  MemberlistMemberlist  GalleryGallery  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Known issues

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Known issues   Sat Jan 29, 2011 10:54 am

- dwarf-appearance-bug, when logging of when mounted (fix will come, since the system has been updated)
- V. 1.081b+: Additional custom animations don't work for Half-Ogres
- V. 1.081b+: "Have to unmount"-message when trying to rest with a Half-Ogre -> resting not possible.
- some armor models don't show on the Minotaur and Half-Ogre models
- some (general) armors work with wrong values

- If you customize your looks (tailor-system), it might occure, that some armor- or bodyparts won't show, when mounted on a horse. For now, you have to keep on trying/change that part until you find a model which shows.


Last edited by Black Rider on Mon Nov 07, 2011 6:24 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Thu Nov 03, 2011 2:01 pm

I forgot to add in the indoor-restingpermission-conversation on the bartender in Gateway... SORRY!
Embarassed
This permission is not bound to a special inn/tavern. So, for now, if you plan to rest in the gateway inn, just buy yourself a permission in another inn/tavern. With this, you will be allowed to rest in Gateway.
Will fix that in the next update!

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach


Last edited by Black Rider on Wed Dec 28, 2011 7:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Mon Nov 07, 2011 6:24 pm

Added "mising parts (armor/body) while mounted" to the top list.

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Sun Jul 28, 2013 7:43 pm

I cleaned out an old resting system, which should have not been in use, but it seems, that some resting areas are affected (eg. Inn of the Last Home). I'll check resting places. If you find any non working ones, please inform me.

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Mon Jul 29, 2013 1:32 pm

I think, I got them all fixed. If I missed one, please notify me. Thanks!

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Thu Nov 28, 2013 1:47 pm

It seems, customization, eg. color change, on the "new" hoods, which change your protrait to a more "neutral" one, does not work...
(Strange: They are simple models from the palette... Beats me! cyclops )

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Fri Nov 06, 2015 1:54 pm

I just found, that the transitions in the "new" map entry area don't work, when the toon is mounted.
So for now unmount and make sure, that the horse is following you = is a henchmen. Then it works.

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Sun Nov 08, 2015 2:11 pm

Black Rider wrote:
I just found, that the transitions in the "new" map entry area don't work, when the toon is mounted.
So for now unmount and make sure, that the horse is following you = is a henchmen. Then it works.

Puzzling: I made a test mod based on the DLCR mod using the same scripts and here, the port while mounted does work! I tested again IG and it does not!
Question Question Question scratch Question Question Question

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Breathless_Dragon
Admin
avatar

Posts : 247
Join date : 2010-09-19

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Sun Nov 08, 2015 6:33 pm

Black Rider wrote:
Black Rider wrote:
I just found, that the transitions in the "new" map entry area don't work, when the toon is mounted.
So for now unmount and make sure, that the horse is following you = is a henchmen. Then it works.

Puzzling: I made a test mod based on the DLCR mod using the same scripts and here, the port while mounted does work! I tested again IG and it does not!
Question Question Question  scratch  Question Question Question

This is the reason I reboot the server on a regular basis. The mod is so big that parts of it crash every so often and scripts end up stuck - like the moon-script. I will reboot.

BD

_________________
BD *Puffs*   study
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Tue Nov 10, 2015 1:44 am

Breathless_Dragon wrote:
This is the reason I reboot the server on a regular basis.  The mod is so big that parts of it crash every so often and scripts end up stuck - like the moon-script.  I will reboot. BD

I was thinking of something like this, too. But it still doesn't work. I'm tinkering.

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Midsummer



Posts : 1
Join date : 2015-11-08

PostSubject: Re: Known issues   Tue Nov 10, 2015 9:55 pm

Transition scripts changed to support horses. You can swipe what you need by looking in x3_g0_transition.
Back to top Go down
View user profile
Black Rider
Admin
avatar

Posts : 701
Join date : 2010-02-11
Location : Germany

Character sheet
Character Name:
Race:
Class:

PostSubject: Re: Known issues   Fri Nov 13, 2015 12:11 pm

Midsummer wrote:
Transition scripts changed to support horses. You can swipe what you need by looking in x3_g0_transition.

Thanks! Will do so.
Intresting thing is, that, if I load the mod here on my PC, the port works when mounted.

_________________


AKA TheOneBlackRider / An-Marcach
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Known issues   

Back to top Go down
 
Known issues
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DragonLance Chronicles Reborn :: DragonLance Chronicles Re-Born :: Bugs and Errors-
Jump to: